Over Apenheul Evenementen

Apenheul heeft meerdere locaties voor congressen, evenementen en (familie)bijeenkomsten. Aan de rand van het dierenpark ligt onze duurzame congreslocatie De St@art. Met een ruime foyer, auditorium voor 300 gasten en verschillende subruimtes is dit een ideale locatie voor grote bijeenkomsten, congressen en evenementen. Middenin Apenheul, verscholen in het groen, ligt Kambizuri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Een unieke locatie, die populair is onder (familie)gezelschappen en regelmatig wordt ingezet voor teambuildingbijeenkomsten, workshops en trainingen. Beide locaties liggen centraal in Nederland, op slechts een uurtje rijden vanaf Amsterdam. Bovendien zijn bijeenkomsten in ons park uitstekend te combineren met een bezoek aan de apen!

Duurzame ontmoetingsplek

Evenementen in Apenheul en duurzaamheid gaan hand in hand. Niet voor niets hebben we al jaren een gouden Green Key certificaat. Green Key is een duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de vrijetijdssector. Onze locatie De St@art is volledig CO²-neutraal. De vloerbedekking is gemaakt van gerecyclede autobanden en spijkerbroeken. En we slaan warmte op in de grond om het gebouw op koude dagen te verwarmen. Bovendien beschermen we met het Apenheul Natuurbehoudfonds de apen en natuur wereldwijd. Tijdens een evenement drinkt u bijvoorbeeld Lazy Monkey koffie van ons eigen natuurbehoud-project in Peru!

Apen en natuur als inspiratiebron

In Apenheul hebben we een missie: liefde voor dieren en natuur stimuleren bij al onze gasten. Dat is terug te zien in de bijeenkomsten die wij faciliteren. Onze locaties liggen in de prachtige bossen van de Veluwe. Hier komt u helemaal los uit de waan van de dag! Wij zorgen ervoor dat onze locaties perfect aansluiten bij uw bijeenkomst. Dat doen we door apen en natuur in te zetten als inspiratiebron. Apen kunnen ons veel leren over bijvoorbeeld leiderschap, communicatie en samenwerken. Ook als het gaat om voeding, (moeder)zorg en gezondheid zijn er veel overeenkomsten. Onze medewerkers geven daarom regelmatig lezingen of workshops die passen bij uw dag in Apenheul. Uniek, leuk én educatief!