Een workshop of lezing van Apemanagement

Apenheul werkt nauw samen met Apemanagement. Dit trainingsbureau neemt sociaal gedrag als uitgangspunt voor het oplossen van vraagstukken in organisaties. Eén van de belangrijkste oorzaken van veel problemen is namelijk ons eigen sociale gedrag. En dat heeft invloed op ons functioneren of het functioneren van de groep. Een oplossing is om sociale groepen die vergelijkbaar gedrag vertonen als een spiegel te gebruiken. Apen bijvoorbeeld! Zij kunnen ons helpen ons eigen, complexe sociale gedrag te ontcijferen én te begrijpen. Apemanagement biedt 3 verschillende mogelijkheden aan:

• Een lezing op maat (door bioloog Patrick van Veen)
• Een maatworkshop van 4 of 8 uur

Lezing op maat
(door bioloog Patrick van Veen)

Wat kunnen wij mensen van apen leren als het gaat om samenwerken, communiceren of leiding geven? Dat ervaart u zelf tijdens een lezing van Patrick van Veen. Deze bioloog stelt sociaal oergedrag in zijn lezingen centraal. Aan de hand van verschillende thema’s en de apen als voorbeeld gaat hij in op de vraag waarom wij mensen bepaald gedrag vertonen of waarom problemen ontstaan. Patrick van Veen geeft lezingen over bijvoorbeeld samenwerking, (mis)communicatie, leiderschap, cultuur, ‘Apenstreken op de werkvloer’, gedragsbeïnvloeding en veranderingsmanagement. Wij kunnen het thema en de lezing helemaal afstemmen op uw doelgroep of op het vraagstuk van uw organisatie. Een lezing duurt ongeveer 45-60 minuten en kost € 3.025,- inclusief BTW.


Maatwerkworkshop (4 of 8 uur)

Elke organisatie heeft te maken met het bepaalde thema’s, zoals leiding geven, klanten binden of een strategie uitstippelen. Maar wat is de eerste stap om te zetten? Op die vraag gaat een maatwerkworkshop in. Tijdens de workshop krijgen deelnemers inzicht in hun sociale gedrag en krijgen ze praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan. De workshop is volledig toegespitst op een specifiek thema of de doelstellingen van uw organisatie. Voorafgaand aan de workshop vindt er een uitgebreid intake gesprek plaats, zodat Apemanagement de workshop helemaal voor u op maat kan maken.

Voorbeeldprogramma
9.00 – 10.00 uur: Interactieve kennismaking
10.00 – 11.30 uur: Inleiding in sociaal gedrag
11.30 – 13.00 uur: Observaties bij de apen of een tweede opdracht
13.00 uur: Afronding en lunch

Het is ook mogelijk om het programma ’s middags aan te bieden met voorafgaand een lunch of een hele dag.

Aantal gasten en prijzen
De maatworkshops van Apemanagement zijn alleen mogelijk in combinatie met een zakelijk arrangement van Apenheul. U kunt de maatwerkworkshop boeken vanaf 8 personen. Komt u met een groep die groter is dan 20 personen? Dan worden er extra trainers tegen meerprijs ingezet. De kosten voor de maatworkshops van Apemanagement zijn als volgt:
• Basistarief maatwerkworkshop 4 uur: € 2.420,- incl. BTW
• Basistarief maatwerkworkshop 8 uur: € 3.025,- incl. BTW
• Aanvullende kosten per deelnemer: € 30.25 p.p. incl. BTW