Diner

De dag afsluiten met een uitgebreid en bijzonder diner? In Apenheul is van alles mogelijk. Van een informele barbecue tot een compleet viergangerdiner: samen bekijken we wat het beste uw wensen en budget past.

Lekkere Hollandse stamppotten? Verse pizza uit een echte houtoven? Of liever een Streetfood, Italiaans, Spaans tapas of Barbecue buffet? Bekijk de vele mogelijkheden!

Wij zorgen ervoor dat u met een gevulde maag weer naar huis gaat.

Een walking of uitgeserveerd diner?

Walking dinner
Houdt u van een informele en gezellige setting? Dan is een walking dinner echt iets voor u! Wij serveren meerdere gangen van kleine culinaire gerechten op bordjes. In plaats van aan tafel plaats te nemen zijn uw gasten vrij om rond te lopen en te genieten van de diverse gerechtjes in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een lekker drankje.

Uitgeserveerd diner
Uw gasten trakteren op een uitgeserveerd diner? Ook dat is mogelijk bij ons. Indien gewenst serveren wij een bijpassend wijnarrangement.

Pizza’s uit houtovens

De pizza’s van Viva la Pizza worden gemaakt volgens authentiek, Italiaans recept en ambachtelijk bereid met de juiste, houtgestookte ovens voor de ‘echte’ pizzasmaak. De pizza’s worden ter plekke en naar smaak van iedere gast klaargemaakt met heerlijke verse ingrediënten. Viva la Pizza zal voor u, bij ons op locatie, een echte houtoven-pizzeria opbouwen. De houtgestookte ovens en de open keuken zorgen voor een echte beleving en een sfeer verhogend effect op uw evenement!

Viva la Pizza kan u inzetten voor bij de borrel of als diner en is aan te vullen met onder andere antipasti, brood, gemengde salade, pasta of een salade buffet. Uiteraard is het ook mogelijk om af te sluiten met een heerlijke tiramisu of pannacotta!