Kambizuri Lodges

Middenin Apenheul, verscholen in het groen, ligt de locatie Kambizuri. Deze sfeervolle lodges met terras kijken uit op het grootste gorilla-eiland te wereld. Kambizuri is geschikt voor maximaal 250 gasten. Wij kunnen deze locatie helemaal op maat voor u inrichten, in een stijl die past bij uw bijeenkomst. De locatie is op te splitsen in aparte, sfeervolle ruimtes voor kleinere gezelschappen. Niet voor niets is Kambizuri een gewilde locatie voor workshops, trainingen, familiebijeenkomsten, borrels en diners. Bovendien is dit een ideale plek om een bijeenkomst te combineren met een bezoek aan de apen of om vanaf het terras mee te genieten met de gorilla voederpresentatie.

Weetjes
  • Kambizuri ligt middenin Apenheul. Onderweg hierheen komt u al verschillende (loslopende) apen tegen. Kortom, dit is een inspirerende locatie met sfeer!
  • Wij verzorgen regelmatig trainingen en workshops in Kambizuri, waarbij de apen centraal staan. Van apen kunt u namelijk meer leren dan u denkt, op bijvoorbeeld het gebied van leiderschap, communicatie of zakelijke relaties.
  • Tip! Bekijk vanaf het terras van Kambizuri de gorilla voederpresentatie!
Kambizuri Lodges in beeld

Bekijk de plattegrond van de Kambizuri Lodges

Offerte

Enthousiast geworden? Vraag een offerte bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om van uw dag een groot succes te maken.

Evenementenlocatie Kambizuri