Parklocaties

Naast De St@art en Kambizuri zijn er in Apenheul nog twee bijzondere locaties te vinden:

  • Bongo Bonde
    Op de Bongo Bonde vinden onze bekroonde gorilla voederpresentaties plaats. Op deze tribune is plek voor maar liefst 900 personen. Het is ook mogelijk om de Bongo Bonde in te zetten tijdens een evenement, bijvoorbeeld voor een exclusieve gorilla voederpresentatie voor uw gezelschap of om uw gasten welkom te heten. Aanrader!
  • Orangseum
    In de wintermaanden is Apenheul gesloten voor een particulier bezoek. Dat biedt u de unieke mogelijkheid voor een korte bijeenkomst in het Orangseum: het binnen verblijf van de orang-oetans. Op deze locatie kunt u bijvoorbeeld terecht voor een korte brainstorm of vergadering, terwijl de orang-oetans vanachter het glas toekijken. Dit is mogelijk voor groepen tot maximaal 60 personen.

 

Weetjes 
  • Een bos met loslopende apen, dát is Apenheul. In het park leven bijna 300 apen, waarvan ongeveer de helft gewoon los tussen de bezoekers loopt.
  • In Apenheul ontmoet u drie soorten mensapen: gorilla’s, bonobo’s en orang-oetans. Van alle apen lijken zij het meest op ons. Leuk én interessant om hen te bezoeken tijdens uw evenement of bijeenkomst!
Offerte

Enthousiast geworden? Vraag een offerte bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om van uw dag een groot succes te maken!