Exclusief

Verras je medewerkers en hun gezin, leden of relaties met een exclusief bezoek aan Apenheul. Tijdens Apenheul Exclusief huur je ons groene natuurpark met loslopende apen een halve of hele dag speciaal voor jouw gasten af. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zodat jullie kunnen genieten van de apen en elkaars gezelschap!

We zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt, precies zoals jij het wilt. Tijdens deze exclusieve dag kunnen wij onze restaurants inzetten als ontvangst-, lunch- en/of borrellocatie met uitzicht op de apen. Kies uit vele extra’s, zoals rondleidingen, groepsfoto’s, een gepersonaliseerde parkplattegrond of een gorillavoederpresentatie door een dierverzorger. En natuurlijk kunnen je gasten op eigen gelegenheid genieten van ons prachtige park en de apen. Er leven zo’n 300 apen in Apenheul en meer dan de helft loopt los tussen bezoekers. Een bijzondere beleving!

Ook aan de kinderen is gedacht. Met een speurkaart gaan ze op zoek naar alle 34 apensoorten. Ook kunnen ze de aap uithangen in de speeltuinen of te gekke na-aap opdrachten doen. Zelfs een spetterende theatershow met muziek is een optie. We denken graag mee over leuke activiteiten. En natuurlijk krijgt ieder kind na afloop een knuffelaapje als aandenken mee naar huis!

Review familiedag ICT Group
Marcella van Dijk: “Wij hebben met 1300 personen onze familiedag in Apenheul gehouden. Het park exclusief voor onze medewerkers en hun familie; wat een luxe! Iedereen heeft ontzettend genoten. Alles was zeer goed geregeld, van de ontvangst bij binnenkomst en de animatie voor de kleintjes tot de lunch en goodiebag. We hadden het gevoel dat wij heel speciaal waren.”

Meer weten over jouw exclusieve dag?
Neem contact op met Ramona van der Haar, Hoofd Congressen & Evenementen, om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Vul het contactformulier in of bel met 055-357 57 00.

    Laat in onderstaand formulier uw gegevens achter en we nemen contact met u op: