Parkeren organisatie

Voor elke organisatie reserveren wij twee parkeerplaatsen op de dienstparkeerplaats van Apenheul. Daarnaast kunt u als organisatie laden en lossen op de dienstparkeerplaats.

Parkeren gasten

Uw gasten kunnen parkeren op de centrale parkeerplaats tegenover de ingang van het park Berg en Bos, welke eigendom is van de Gemeente Apeldoorn. Wanneer u op de parkeerplaats aankomt bent u nog niet in Apenheul. U steekt de JC Wilslaan over naar de hoofdentree van Park Berg & Bos/ Apenheul. Hier wordt de route naar Apenheul direct al aangegeven. U komt dan automatisch eerst langs onze congreslocatie de St@art. De wandeling neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Om de centrale parkeerplaats te verlaten dienen uw gasten in het bezit te zijn van uitrijkaarten. De kosten voor het gebruik van de uitrijkaarten staan vermeld op de offerte. Houd er rekening mee dat de kosten van parkeerkaarten jaarlijks worden geïndexeerd. Kaarten die overblijven aan het einde van uw evenement kunt u retourneren. Wij berekenen de kosten voor de uitrijkaarten o.b.v. nacalculatie.

Technische ondersteuning

De St@art bieden wij als full service locatie aan. Naast alle gebruikelijke faciliteiten en duurzame horeca, zorgen wij er ook voor dat uw evenement op technisch gebied goed verloopt. Er zal tijdens uw evenement een technicus aanwezig zijn om u daarbij volledig te ontzorgen. Onze technische partner Fidato zal tijdens uw evenement technische ondersteuning bieden.

Het Auditorium van de St@art is uitgerust met een beamer, scherm, katheder, geluid, twee headsets, één handmicrofoon en een catchbox.
De subzalen en de Kambizuri Lodges zijn standaard uitgerust met beamer, scherm en geluid.

Heeft u extra apparatuur nodig? Wij faciliteren dit graag op aanvraag en zullen dit doorberekenen in uw offerte.

Contactpersoon

Bij aankomst wordt u welkom geheten door onze supervisor. Wij vinden het belangrijk dat u op de dag zelf 1 aanspreekpunt heeft. De supervisor staat de gehele dag voor u klaar en is aanwezig op de vloer. De supervisor loopt bij aankomst het gehele programma en de eventuele wijzigingen met u door. Tevens is de supervisor telefonisch bereikbaar via een telefoonnummer dat u op de dag zelf ontvangt.

Wifi

In zowel de St@art als Kambizuri kunnen u en uw gasten gratis gebruik maken van Wifi via KPN hotspots.