Samen maken we er iets unieks van

Hiervoor maakt u gebruik van onze duurzame congreslocatie De St@art. Er is ruimte voor 300 personen en dankzij de verschillende subzalen kunnen wij deze locatie helemaal naar wens voor inrichten. De St@art bieden wij als full service locatie aan. Naast alle gebruikelijke faciliteiten en duurzame horeca, zorgen wij er ook voor dat uw evenement op technisch gebied goed verloopt. Er zal tijdens uw evenement een technicus aanwezig zijn om u daarbij volledig te ontzorgen.

Zeker bij de grotere evenementen is maatwerk echt essentieel. Wij zorgen ervoor dat onze locaties perfect aansluiten bij uw bijeenkomst. Dat doen we o.a. door apen en natuur in te zetten als inspiratiebron. Apen kunnen ons veel leren over bijvoorbeeld leiderschap, communicatie en samenwerken. Ook als het gaat om voeding, (moeder)zorg en gezondheid zijn er veel overeenkomsten. Onze medewerkers geven daarom regelmatig lezingen of workshops die passen bij uw dag. Uiteraard is het ook mogelijk om een (kort) bezoek aan ons park te brengen. Wat denkt u van een lunch to go op onze Bongo Bonde in het park tijdens de gorilla voederpresentatie of volg een rondleiding door het park met een ervaren gids en kom nog meer te weten over de apen en (de geschiedenis van) Apenheul. Na afloop kijkt u met heel andere ogen naar het park! De medewerkers van onze afdeling Evenementen denken dan ook graag gericht met u mee in de invulling van uw evenement. Samen maken we er iets unieks van!

Middenin Apenheul ligt een tweede locatie Kambizuri met uitzicht op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door, misschien wilt u beide locaties zelfs met elkaar combineren. Ook dat is mogelijk!    Laat in onderstaand formulier uw gegevens achter en we nemen contact met u op: