Maatwerk

In Apenheul geven we uw bijeenkomst graag een persoonlijke én inhoudelijke invulling. We zorgen ervoor dat de locatie en het thema van uw dag perfect op elkaar aansluiten. Om uw dag nét even anders dan anders te maken, geven we regelmatig workshops, lezingen en trainingen waarbij de apen centraal staan. Maar ook een relatiedag, personeelsfeest of familiebijeenkomst is mogelijk in Apenheul. We zijn zelfs een officiële trouwlocatie!

Trainingen en workshops

Apen lijken op mensen en andersom. Van apengedrag kunt u dan ook een hoop leren! Bijvoorbeeld op het gebied van communicatie en leiderschap. Maar ook als het gaat om veranderings-management, samenwerken en het onderhouden van (zakelijke) relaties. Samen met Apemanagement verzorgen wij diverse workshops en thema-ontdekkingen. Want wie gedrag begrijpt, kan gedrag veranderen!

Congressen en beurzen

In onze ruime congreslocatie De St@art vinden regelmatig congressen en beurzen plaats. En dat is niet voor niets. De St@art heeft namelijk een ruime foyer, een auditorium voor 300 personen en diverse subruimtes. Bovendien verzorgen wij graag een inspirerende lezing over het thema van uw dag. Zo wordt uw dag nét even anders dan anders. Natuurlijk is het ook mogelijk om het apenpark te bezoeken.

Vergaderingen

Vergaderen saai? Niet in Apenheul! Mensen zijn nu eenmaal, net als apen, gevoelig voor de invloeden vanuit hun omgeving. In de groene omgeving van Apenheul krijgt zelfs een vergadering een bijzondere betekenis. Vergaderen tussen de orang-oetans? Bij ons kan het. Geniet ondertussen van een kop (h)eerlijke Lazy Monkey koffie of onderbreek de vergadering voor een bezoek aan de apen.

Lezingen en rondleidingen

Wat kunnen apen ons leren als het gaat om gezonde voeding? Welke keuzes maakt Apenheul op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Onze medewerkers geven inspirerende lezingen over een thema dat aansluit bij uw dag. Ook een rondleiding door (een deel van) het park is mogelijk. Onze gidsen vertellen u graag alles over de dieren om er een onvergetelijke dag van te maken.

Relatiedagen en personeelsfeesten

Maatwerk: Relatiedagen en personeelsfeestenApenheul is het leukste dagje uit tussen de loslopende apen en daarmee een unieke locatie om uw relaties of medewerkers een bijzonder dagje uit te bezorgen. Begin de dag bijvoorbeeld met een welkomstwoord op de tribune ‘Bongo Bonde’ middenin Apenheul en geniet aansluitend van de bosrijke omgeving waar honderden apen leven. Ook een (thema)feest is mogelijk. We kunnen onze locaties namelijk helemaal op maat voor u inrichten.

 

Familiedagen en bruiloften

Maatwerk: Familiedagen en bruiloftenEen dagje met de familie naar Apenheul? In het park ontdekt u zelf wie nu eigenlijk naar wie kijkt. Maak de dag extra speciaal met een uitgebreide lunch of diner, of een bezoek aan de apen onder leiding van één van onze gidsen. Bovendien is Apenheul een officiële trouwlocatie. Wij zorgen voor de mooiste dag van uw leven, waarbij zelfs de apen een rol kunnen spelen. Tijdens een inspirerende lezing of een bezoek aan de apen kunt u alles leren over succesvolle relaties bij apen.