Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vragen en antwoorden
Voor elke organisatie reserveren wij twee parkeerplaatsen op de dienstparkeerplaats van Apenheul. Voorafgaand aan het evenement horen wij graag wat de namen zijn van de personen die deze plaatsen gebruiken. De dienstparkeerplaats ligt aan de J.C. Wilslaan 31. Via de intercom laat u ons weten dat u er bent. Vervolgens openen wij het hek. U kunt uw auto parkeren en verder het terrein oplopen, naar de achteringang van de St@art. Ga binnen rechtdoor en neem de deur van de foyer van De St@art.
Uw gasten kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats tegenover de ingang van Park Berg & Bos/Apenheul. Vanaf de parkeerplaats steekt u de straat over en volgt u het pad rechts langs de grote vijver, in de richting van Apenheul en onze congreslocatie De St@art. Na zo’n 5-10 minuten vindt u aan uw rechterhand De St@art. Na afloop van uw bijeenkomst verlaten uw gasten de parkeerplaats met een uitrijkaart. De kosten hiervoor staan vermeld op uw offerte. Eventuele kaarten die overblijven, mag u na afloop retourneren. Wij berekenen de kosten voor de uitrijkaarten op basis van nacalculatie.
Links van de ingang van Park Berg & Bos/Apenheul is een fietsenstalling. Hier kunnen uw gasten hun fiets gratis stallen. De stalling is 24 uur per dag toegankelijk en onbewaakt. Het is niet toegestaan om fietsen te stallen bij onze congreslocatie De St@art.
Om spullen voor een evenement te laden of te lossen, rijdt u naar de dienstparkeerplaats van Apenheul. De dienstparkeerplaats ligt aan de J.C. Wilslaan 31. Via de intercom laat u ons weten dat u er bent. Vervolgens openen wij het hek. U kunt uw auto parkeren op één van de daarvoor aangegeven plekken vlakbij het gebouw De St@art. Natuurlijk komt één van onze medewerkers naar toe om de nodige hulp te bieden.
Vanaf station Apeldoorn reist u met lijn 2 (of met lijn 400 op feestdagen en in de vakanties) in ruim 10 minuten naar bushalte Apenheul. Plan uw reis vooraf op www.9292.nl of bel met 0900-9292 voor een reisadvies (€ 0,90 p.m. max. € 18,-).