Parkeerplaats

Uw gasten kunnen parkeren op de centrale parkeerplaats tegenover de ingang van het park Berg en Bos, welke eigendom is van de Gemeente Apeldoorn. Wanneer u op de parkeerplaats aankomt bent u nog niet in Apenheul. U steekt de JC Wilslaan over naar de hoofdentree van Park Berg & Bos/ Apenheul. Hier wordt de route naar Apenheul direct al aangegeven. U komt dan automatisch eerst langs onze congreslocatie de St@art. De wandeling neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Om de centrale parkeerplaats te verlaten dienen uw gasten in het bezit te zijn van uitrijkaarten. De kosten voor het gebruik van de uitrijkaarten staan vermeld op de offerte. Houd er rekening mee dat de kosten van parkeerkaarten jaarlijks worden geïndexeerd. Kaarten die overblijven aan het einde van uw evenement kunt u retourneren. Wij berekenen de kosten voor de uitrijkaarten o.b.v. nacalculatie.

Parkeren organisatie

Voor elke organisatie reserveren wij twee parkeerplaatsen op de dienstparkeerplaats van Apenheul. Daarnaast kunt u als organisatie laden en lossen op de dienstparkeerplaats.Fietsenstalling

Links van de hoofdentree van Park Berg en Bos/ Apenheul bevindt zich de fietsenstalling. Hier kunnen uw gasten de fiets stallen. Deze stalling is 24 uur per dag toegankelijk en niet bewaakt. Het is niet toegestaan om de fietsen te stallen bij onze congreslocatie de St@art.